And you calling me Colored ??

Dapet puisi dari milis Loenpia, thanks to Pak DP.
keren banget.. menyentuh hati….

When I born, I Black,
When I grow up, I Black,
When I go in Sun, I Black,
When I scared, I Black,
When I sick, I Black,
And when I die, I still black..

And you White fella,

When you born, you Pink,
When you grow up, you White,
When you go in Sun, you Red,
When you cold, you Blue,
When you scared, you Yellow,
When you sick, you Green,
And when you die, you Gray..

And you calling me Colored ??

This poem was nominated as the best to an International poetry contest.
It is written by an African child, Aly El Sahly.

Newsgator Udah Gak Support RSS Reader for Web?

Yak.. kayaknya sih gitu, soalnya udah aku rasain dari beberapa minggu terakhir, kok page Aggregator yang ada di blog ini nggak ada tampilannya. Tapi karena lagi sok sibuk, makanya aku cuekin aja, sapa tau cuma error biasa.

Nah, tapi kok lama-lama jadi penasaran juga.. akhirnya tadi iseng ngecek ke websitenya Newsgator dan ternyata memang layanan Newsgator Online ini sudah ditutup per 28 Oktober 2009. Informasinya baca disini.

Jadiii.. maka dari itulah page Aggregator di blog saya ini.. resmi saya tutup 🙂